Válassza ki az Önnek tetsző konyhai megoldásokat!

TEPSI SZETT TÁROLÓ

Tepsik fekve tárolása, egymás alól húzgálása csak bosszúságot okozott minden háziasszonynak.

A függőleges osztók átláthatóvá teszi a tepsiket és nincs többé kellemetlen zörgés.

Mint minden rendezőnknél elsődleges szempont volt a használhatóság és a design.

A tepsiket furnéros és fa anyagokra helyezzük, lágy és kényelmes megoldás.

100% BV KONYHÁK termék!

Ergonómikus fadobozok

Kiváló minőségű, ergonómikus és innovatív modern konyhabútorokat feljlesztünk és gyártunk. Egyik fontos szempont a tárolás, mely minden felhasználó számára személyre szabott legyen.

Új moduláris rendezőink nagyobb fiókokba különböző variációkkal integrálhatóak. A fadobozokkal könnyedén szétválasztható a fiókok belseje, a nagyobb átláthatóság és rendezettség érdekében!

A fadobozok és borosüveg tartó bárhogy rendezhető bármelyik fiókba, mivel minden általunk készített fiókkal kompatibilis!

BV KONYHÁK

NEMES FÁBÓL KÉSZÜLT FŰSZERTARTÓ

Kihúzható belső fiókokba alkalamazható nemesfából készült fűszer rendezők. A diófa rajzolatai, színe tökéletesen illeszkedik modern és minimalista konyhabútorokba.

BV KONYHÁK saját gyártású terméke!

Kompatibilis a Blum tandembox fiókokkal.

Összhangba hozható belső frontokkal, evőeszköztartókkal, borospohár tárolóval illetve más általunk készített diófa termékekkel.

VÉDJEGY: BV KONYHÁK / ÁRUJEGYZÉK 20. Osztály

LEMANS

Le Mans vese formájú polcrendszer egy karcsú és modern kialakítást ötvöz, könnyű hozzáférést biztosít a gyakran kihasználatlan vak sarokszekrényekhez. Zökkenőmentes nyitást és zárás, miközben a tárolt tárgyakat a helyükön tartják. Egy igazán lenyűgöző mozdullattal, minden átláthatóvá válik! Van sarokelem az elképzelt konyhában? Konyhabútorát magasabb, emeletes változattal is rendelheti!

BÚTOR REDŐNY

A sarok területet/teret optimálisan használja ki.

Speciális területeken, ott ahol a hagyományos ajtók nem funkcionálnak helyigény miatt, kiváló megoldást nyújt. Szűk hajlási sugara teszi lehetővé, hogy egy felső tekercsbe tömörödjön nyitott állatban.  Maximális csúszási teljesítmény mellett, minimális helyigényt jelent.

A megvalósítás különböző magassági és szélességi méretekben lehetséges.

GLASSBOX

Egy olyan rendezőt fejlesztettünk ki, mely megoldást nyújt fixen tárolnia ügyfeleinknek a konyhai kellékeket anélkül, hogy elbillennének, vagy kidőlnének. A teljesen egyedi tervezésű rendező, üveg oldalfalakkal, laminált fenékkel, különböző magassági és szélességi méretekben rendelhetőek. Az üveg színek szintén variálhatóak, a harmonizálás érdekében.

A GLASSBOX zajmentesen záródása, elengedhetetlen a komfort érdekében!

Ismerd meg a BV KONYHÁK egyedi fejlesztésű, GLASSBOX fiókrendszereit!

VÉDJEGY: BV KONYHÁK / ÁRUJEGYZÉK 20. Osztály

PEKA ANTRACIT KIHÚZHATÓ TÁLCA

Mindent egyedivé és átláthatóvá varázsolni, ez ösztönöz minket a fejlesztésre. Egy kihúzható tálca, minek a frontjait a bútor ízléséhez igazítjuk dió és tölgyfából egyaránt. A fa anyag felületkezelt természetes olajjal. Egy minőségi anyag, minőségi Blum síneken. Nyíló ajtók mögé javasoljuk ügyfeleinknek, tányérok, műanyag edények rendszerezésére. Kiemelkedő látványt nyújt az új antracit szín. Igazi modern és minimalista megjelenés! A Peka tálca, a fa fronttal és a többi BV KONYHÁK rendezőivel teljes összhangban van!

NEMES FÁBÓL KÉSZÜLT BOROSPOHÁR TÁROLÓ

A kihúzható borospohár tároló, átlátható és praktikus megoldást nyújt! A diófa gyönyörű rajzolatai, sötét színe, tökéletesen illeszkedik minden modern és minimalista konyhabútorba!

BV KONYHÁK saját gyártású terméke! Összhangba hozható a belső Tandembox tárolók frontjaival, evőeszköztartókkal, illetve a más álltalunk készített termékkel!

VÉDJEGY : BV KONYHÁK / ÁRUJEGYZÉK 20. Osztály

MAGIC CORNER

A magic corner egy intelligens technológián alapuló mozgás. A modern konyhabútor sarok-hátsó részeiből, az összes tartalom elénk tárul.

Könnyű, megszokható mozgás. Csendesen és finoman mozdul. Sok nő problémáira megoldást nyújt!

"L" alakú konyhabútoraink 80%-át ezzel a vasalattal szereljük!

HULLADÉK GYŰJTŐ 2.

Opció olyan helyekre hulladék gyűjtő, ahol teljes térkihasználás lehetősége adott.
2. verzió: 600 mm széles korpuszba szerelhető, 4 részre osztott szelektálás, fedett, csillapított záródás. Szürke színnel szerelhető, teljesen rejtett kivitel.

HULLADÉK GYŰJTŐ 1.

Mai világban egy modern konyha minden eleme beépített. Épp ezért a hulladék gyűjtők megfelelő elhelyezésére és funkcionális használatára is figyelünk.
Helytakarékosság a szifon számára, megoldás az 1.  számú verziónk!
Rövidített, szelektív és fedett. Mindkét tároló saját fülekkel rendelkezik. A korpusz szélességétől függően bővíthető három vagy több elosztásra.

FOGANTYÚ, VAGY NEM?

Mindenkinek fontos az új konyhabútora megjelenése, arculata, formája. Tervezés során rengetegszer felmerülő kérdés, főleg egy minimál konyha tekintetében, fogantyú, vagy nem? Bármelyiket is választja az ember, mindkettőre van tökéletes, használható és szép megoldás.
Ha fogantyú mellet dönt az ügyfél, fontos, hogy hozzáférhető, megfogható, ám szép legyen s harmonizáljon a modern konyhabútor arculatával. Mutatunk rá példát.
A fogantyú nélküli bútor, minden tekintetben kihívás a gyártó cég számára. A BLUM cég erre már nagyon jól tervezett vasalatait használjuk: TIP ON névre hallgat az érintős nyitásért felelős Blum termék. Ezt abban az esetben használjuk, ha az ajtófront súlya még abban a tartományban van, amit még ki tud lökni mechanikusan. Ha a tartományból kiesik, abban az esetben kell az elektromos rásegítés, azaz a BLUM SERVO-DRIVE. Az elektromos rásegítés lehetővé teszi a nehezebb ajtónyitásokat is, fiók vagy akár felnyíló ajtók könnyedén nyílását, csukódását. A záródást, egy gomb teszi lehetővé.
A hűtőajtó záródása jelentette eddig a legnagyobb problémát. Ha belegondolunk nem egyszerű érintésre nyitni egy nehéz hűtőajtót. A friss fejlesztésű vasalat képes a hűtőajtót úgy nyitni, amire sokáig vártunk. Érintésre!
A vasalatok szerelésében jártasak vagyunk.
Bármelyik megoldás mellett is dönt ügyfelünk, egy igazi minimalista konyhabútor esetében, tudunk tökéletes megoldást rá.

NEMES FÁBÓL KÉSZÜLT EVŐESZKÖZTARTÓ

Egy kényelmes konyhabútor alapja, a jó rendezettség, helykihasználás. A beépített evőeszköztartó mára már alap felszereltség a BV KONYHÁK-nál. Választható műanyag és furnéros verzióban.
Műanyag verzió tökéletesen illeszkedik a Blum Antaro fiókjaiba. Egy az egyben hozzájuk lett igazítva.
Az ettől magasabb minőségű anyag a furnéros bevonat. Gyönyörű megjelenést biztosít az átolajozott diófa furnér. Minden részlete tökéletesen felületkezelt és szintén a Blum Antaro fiókhoz gyártjuk az evőeszköztartót. Minden ügyfél figyelmébe ajánljuk!

VÉDJEGY: BV KONYHÁK / ÁRUJEGYZÉK 20. Osztály

FIÓKOK

Fiók megoldásokokat két "csopotba" soroljuk.

Mindkét verzió természetesen a Blum termék. 

Az egyszerűbb, hagyományosabb fiókcsúszó, a Metabox névre hallgat. A Metabox erős, masszív, ám kissé zajos és részleges kihúzású fióksín. Tudjuk csillapítással is szerelni!  

Sokkal szebb megjelenésű, csendesebb, még masszívabb és teljes kihúzású fiókcsúszó a Tandembox! Színei : Fehér, Fekete, Szürke.

Üvegbetéttel is rendelhető!

VILÁGÍTÁS

Felső elem vilàgítás: A felső elemek aljába integrált világítás, fotos egy konyhában, hogy jól lássunk egy munkafolyamatot, vagy mosogatást. 

Különös gondot fordítunk a led szallagok beépítésére. A ledet egy aluprofilba ültetjük, majd az bemarjuk az elem aljába úgy, hogy az teljesen kábel mentes legyen. A led, egy takaró sapkát kap. A végeredmèny egy tökèletes, szép megoldás a vilàgításra, hogy mindent lássunk a konyhában. 

Fiók világítás: Opcióként rendelhető,  a fiókok világítása. Egy nyitásérzékelő felelős a jó időzétésért, hogy a led csak akkor világítson, ha kihúzzuk a fiókot. 

RENDEZŐK

Konténerek: Keskenyebb elemek helykihasználására jó megoldást nyújthatnak a kihúzható konténerek. Tárolhatók benne kissebb méretű üdítők, hűtést nem igénylő élelmiszerek, olivaolajak. 

Vesetálca: Sarok megoldások egyike a vesetálca szett sarokszekrénybe. Kifurduló mechanizmussal ellátott szerelvény. Így a szekrény tartalma az ember szeme elé tárul. 

Hulladék gyüjtők: Beépített hulladék gyüjtők szelektíven. Mosogató alá javasoljuk, általában kihúzható verzióban. Mindegyik tároló fülekkel és fedéllel ellátott. Egy Blum Tandemboxra rögzített tàlca tartja stabilan őket.

SAROK PULT TÁROLÓ

Modern konyhabútor alapja a mozgástechnológia és a letisztult megjelenés.

Sok családnak és háziasszonynak nyújt megoldást a sarkak kihasználása. Azokban az esetekben ajánljuk a pult zárást, ha sok kisebb apró mindennapi tárgyakat szeretnénk elrejteni, vagy esetleg ha valamilyen kis méretű háztartási gépet nem szeretnénk nap mint nap elővenni, majd eltenni.

Kényelmes és praktikus is egyben.

Ez a megoldás, rendelhető függőleges nyitással is, amibe könnyedén elhelyezhetünk egy kávéfőzőt, vagy akár egy turmixgépet is. Egyedi méretekben kivitelezhető, világítás extrával is!

Opcionálisan rendelhető, az érintés nyitás a minimalista konyhabútor formájához igazítva.

NAGY ÁLLÓ ELEM RENDEZŐ

Kicsi spajz? Vagy esetleg nincs is? Vagy van, de túl hűvös?

A nagy teherbírású álló elem rendező, elnyeli a sok vizespalackot, a befőttesüvegeket, gyümölcsleves dobozokot és sok egyéb nagyobb méretű termékeket. A látvány magáért beszél. Ajtónyitásra tárul az ember szeme elé mindaz, ami egy spajzban nem kapott helyet!

A polcok magassági állítása megoldható, így minden helyt talál, a konyhán belül.

Opcionálisan rendelhető a világítás és a plusz polc a tökéletesebb helykihasználás érdekében. A vasalat igen stabil és masszív. Anyagfelhasználása, rozsdamentes acél és forgácslap.

100% modern konyhabútor!

FÜGGŐLEGES NYITÁS

A BV KONYHÀK figyel minden részletre, a tökèletes helykihasznàlásra és persze a kényelemre, a ami egy modern konyhabútor elengedhetetlen része.

Függőleges nyitás egy megoldás, ahol akár a vendégegnek szánt poharakat, vagy esetleg a kávéfőzés szertartásához használatos dolgokat tárolhatja. 100% kényelem!

Mint minden záródás, természetesen ez is zaj mentes!