Bemutatkozás

Bernát Viktor vagyok, a BV KONYHÁK alapítója és tulajdonosa.

Bútorok iránti szenvedélyem, egész fiatalon, már 20 éves koromban alakult ki. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a hobbyjuk, a munkájuk. Mikor az asztalosság alkotási élménye, az asztalosipari gépek iránti kíváncsiságom és a konyhabútorok iránti szeretetem fura ötvözetét éreztem, azonnal tudtam mivel fogok foglalkozni az életemben!

Azóta napról napra azon dolgozom, hogy minnél tökéletesebb bútorok készüljenek a műhelyben. Olyan bútorok tervezésére, gyártására törekszem amik mindig lépést tartanak a korral, megbízhatóan funkcionálnak a részletek, stabil, minőségi vasalatokkal szerelt és amik hordozzák a BV KONYHÁK egyediségét.

Aki ellátogat hozzánk, betekintést nyerhet a konyhabútoraink részletes gyártási folyamataiba. Láthatja anyag felhasználásunkat, miként működik egy fióksín, egy felnyíló szerelvény, megtapinthatja élőben a mintáinkat és az éppen akkor gyártott bútorokat. 

Érezni fogja az élő fa és bútorlap illatát. Olyan ötletekkel, szaktanácsadással gyarapodik, melyekkel garantáltan rávilágítok mi fontos és mi pazarlás egy konyhabútorban.

Azt hiszem a BV KONYHÁK sikerének titka, hogy teljesen nyitottan átláthatja minden ügyfelem hogyan, miből épül fel a konyhabútora.

Bernát Viktor