Konyhabútor modellek

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEKLEGSZIMPATIKUSABBLEGPRAKTIKUSABBLEGSZEBBMODELLT, MI TESTRE SZABJUK ÖNNEK

Mai napig egyedi konyhabútor tervezéssel és gyártással foglalkozunk kimagasló minőségben! Olyan ügyfeleknek teszünk eleget, akiknek fontos a minőség, tartósság és az ízlés. Akiknek minden apró részlet fontos! Az egyedi bútorgyártás sokszor olyan tervezési folyamatokat igényel, amik a gyártás során esetleges hibákba ütközik. Éppen ezen hibák elkerülése érdekében a modellek fejlesztése, pontos átdolgozásában hiszünk, amiket testre szabunk ügyfeleinknek!

Megkülönböztetés:
M - modern
C - classic

M-UI (urban inspiration)
Modern városi design, fő jellemzői a matt felületű, selymes tapintású frontok, fogantyú mentesen. A frontok RAL színskála színeiből válaszhatóak.
Sziget használata esetén SLIM 8 mm vékony ugyanazon frontokkal.
Magas kamraszekrények, tömörfa belső rendezők, Blum szerelvények
A legkülönlegesebb jellemzője a gép block használata, ami kiugrik a front síkjából, jobb és bal oldalán egy-egy körbeölelő magas ajtószárnnyal. A modell alkalmazható lineális és U alakú formában.

M-BI (back-itchen)
Tradicionális hangulat. A design, fő jellemzői a matt felületű, selymes tapintású frontok, fogantyú mentesen vagy akár fogantyúval. Felső elemek formája hosszúkás, oldalra nyílóak. A frontok RAL színskála színeiből válaszhatóak. Alkalmazási területei, teljese mennyezetig érő szerényeknél.
Álló elemek, megyek vagy kamraszekrények, vagy gépek beépítésére alkalmasak. Állítható polcmagasságok, melyek önállóan igazíthatóak.
Sarokban Lemans, vese formájú szerelvénnyel, hogy kényelmesen elérhetőek legyen a hátsó, beső részek is.
Dekorit 38 mm vastag forgás lap apabú munkalapokkal szerelve.
M-SO (shine open)
Tiszta, tágas, fényes! Adj teret a fehérnek!
Letisztult minimalizmus. Olyan stílust képvisel, melyben a hangsúly a letisztult formákon és az egyszerű vonalakon van.
Az M-SO modell arra buzdít, hogy szabaduljunk meg a felesleges és szükségtelen dolgoktól, és adj teret néhány fontosabb szempontnak, tágas fiókok, Lemans sarok rendező, belső Blum fehér fiókok üvegezett oldalfallal.
Dekorit munkalappal, meg vékony 20mm vékonyak is lehetnek.
Fogantyúmentes frontok, R3 -as rádiusszal.

M-FS (frame system)
Letisztult felületek és egyszerű formájú elemek, melyek áthidalják a konyhai munka területét, ez a fő jellemzője a FRAME SYSTEM modellnek!
A tökéletes elegancia mellett a szürke és a tölgyfa mintája jellemzi leginkább a minimalizmust. A festett/edzett üvegfal rendkívül jól mutat és könnyedén tisztàn tartható. A frontok laminált szövetmintás enyhén érdes felülettel. Tejesen fogantyú mentes. Munkalap megegyezik a látszódó oldalak színével, így tökéletes összhangban vannak egymással.

C-FE (furniture emotion)
Modern, új, de régies, megfér egymás mellett, lényeg a fa és kőzet harmóniája.
A stílust kifinomultság, részletgazdagság, főként fa anyagok, és a fekete munkalap jellemzi, ezzel kellemes, nosztalgikus hangulatot teremtve modern környezetbe. Anyaghasználatára leginkább a fa jellemző, mivel frontjai tölgyfából készülnek, olajozott felülettel.
Munkalap egy kellemes vékonyított fekete kőzet, vagy kompakt anyag.

C-GS (gabnos)
Egy újragondolt klasszikus, festet keretes frontokkal, selyem felülettel. Pasztell színű frontok nagyon jól idomulnak a fa rajzolatához.
Bátran használjuk a stílust konyhánkban, és ne féljünk ötvözni az újjal! Viszont ügyeljünk az összhangra!
Fogantyúk egyénileg választhatóak, különböző méretekben. Munkalap 38 mm vastag dekorit fa minta. Színe azonos a látszódó oldalakkal. Nemes fából készült rendezőink minden fiókba illeszkednek.
A TÖKÉLETES HARMÓNIA, ELEGANCIA ELÉRÉSÉHEZ SZÁMÍTÓGÉPES LÁTVÁNYTERV SEGÍTSÉGÉT VESSZÜK IGÉNYBE.