Egyedi bútor, konyhabútor

Cégünk fő profilja, konyhabútor tervezés és gyártás. Mára már igen magas színvonalon gyártunk minden igényt kielégítő bútort Ön otthonába. Fürdőszoba bútor, gardrób, médiafal, előszoba szekrény, stb. Számos lakberendezővel dolgoztunk már együtt (Dobsa Mónika), és számos belsőépítészeti cég tervei alapján kiviteleztünk tetőtől talpig házak teljes bútorzatát. Akár luxus kivitelben is. A mai vonalaknak megfelelően, a mondern minimal design áll közel hozzánk. A mostani gépparkkal, amivel cégünk rendelkezik, kivitelezni tudjuk a hagyományos rusztikus designt is.

A BV Konyhák mögött 10 év, és rengeteg elégedett ügyfél áll. 2010- ben a BNV- is bemutatkoztunk, majd 2011-ben a Lakáskultura kiállításon is megjelentünk. Ügyfeleink elégedettsége és bizalma a legfontosabb.

Anyagfelhasználásunk igen sokrétű. Ügyfeleink tudnak választani a fényes felületű, furnéros és élőfa között. Fényes felületek 3 fajtáit tudjuk kínálni: Festett, polygloss és akryl. A fényes lapok élzárásait, színazonos fényes ABS élzáróval látjuk el. A festett felületeket, szintén több éves szakmai tapasztalattal rendelkező festőnk végzi, igen magas fokon. A fényes felületet, utolsó fázisában felpolírozzuk! A bútorok vázszerkezeteit, szintén ABS élzárással látjuk el. Cégünk csak is kiválló minőségű Blum vasalatokat használ. A Blum fiók és felnyíló rendszereit, akár elektromos kivitelben is tudjuk szerelni. (SERVO DRIVE)
Egyediségünk, a BV Konyhák stílusa! Tervezésnél figyelembe vesszük, a konyha funkcióját és arculatát. Konyháinkat, a cég egyedi fejlesztésű led világításaival szereljük. A ledet, a felsőelemek aljába integráljuk, így nem látható kábel, és esztétikus megjelenést biztosít. Ugyanilyen formában tudjuk szerelni az üveges elemeink belső világítását is. Vagy akár a lábazat világítását is. Számos fogantyú megoldást tudunk kivitelezni, rejtett bemrat fogantyú, vagy az ajtófrontok éleit tudjuk megmarni, majd aztán festeni. Rengeteg ügyfelünk kérte a konyháját edzett üvegfal borítással. Ami sokkal praktikusabb és tisztábban tarthatóbb, mint egy csempe, burkolat. Üvegfalát ral színskála alapján tudjuk estettni.

10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk bútortervezés és gyártás területén. Előnyünk, hogy szinte bármit le tudunk gyártani. Saját szabászgéppel, élzáróval és íves élzáróval rendelkezünk. Gépeink Német és Oszták minőségűek. Lapszabászunk egy Felder, élzárónk pedig egy Brandt gép. Íves élzárást is tudunk csinálni egy kézi Felder géppel.

Anyaghasználatunk:
Hranipex, Blum, Egger, Niemann, Alu-style, Furnipart,

Háztartási gépek:
Bosch, Siemens, Whirlpool, Gorenje, Blanco, Cata, Nodor