Lapszabászgép /ALTENDORF F45/

Lamináltlap feldolgozását, újonnan beszerzett német gyármányú ALTENDORF F45 végzi a mégpontosabb vágás érdekében.

Felder lapszabászgép /HAMMER K3 - FELDER/

Lamináltlap feldolgozását, szabását egy osztrák gyártmányú Felder géppel végezzük. Pontos és precíz munka érdekében egy igen könnyen mozgó "kocsival" lett szerelve. A következő gépbeszerzésünk ennek a gépnek nagyobb testvére a cél!

Marógép /SCM - MINIMAX/

Munkaanyagok megmunkálásáért felelős gépünket, az SCM gyár olaszországi telephelyéről rendeltük. A gép, szintén "kocsival" van szerelve. Ajtófrontok gyártásánál, különböző profilok marásánál segít.

Élzárás /BRANDT KDN340/

Az élek zárására igen nagy hangsúlyt fektetünk. Ahhoz, hogy gyors, pontos munkát végezzünk és mindezt hosszútávon produkáljuk, beszereztünk egy igen megbízható német gyártmányú BRANDT KDN340-es élzárót. Magyarországi viszonylatban igen ritkaság, de csak ezzel mehetünk biztosra.

Sorozatfúró /GANNOMAT DB21/

A gép, ami az asztalos műhelyből üzembe lép át! A vázserkezet pontos összeállítása, csavarmentesség, poctartól állítható fázisban, pánthelyfúrás stb... A gép gyorsabbá és pontosabbá teszi a munkánkat. Gannomat gyár fúrás szakértője, a mi DB21 -es gépünk, a sorozatfúrók között prémium kategória. A legmegbízhatóbb és sokrétű.