Projekt Svájcban

Projekt Svájcban

Projekt Svájcban

Uster, Zürich mellett, a Greifensee partjàn fekszik csodálatos környezetben, ahol a város és a természet összeér. 

Ennek a rendkívüli projektnek a megrendelői, egy háromgyerekes család, akik egy olyan konyhára vágytak, ahol minden a helyén van, átlátható, rendezett, ahol egyensúlyban van az esztétika és a kényelem. A konyha, központi helyet tölt be a nappalival egy térben, itt gyűlik össze a család és itt fogadnak vendégeket, barátokat. 

Projekt Svájcban

A ház, teljesen minimalista formákat ölt a természet mellett közvetlen. A szürke és beton színeket csak pár színes üveg töri meg a homlokzaton.

Projekt Svájcban

Egy ilyen projekt több lépcsős megbeszélésből és folyamatos párbeszédből áll.  Helyszíni szemle, ügyfél igények felmérése, szokásaik megismerése, azután konyha design, anyagok és színek megbeszélése. 

A legnagyobb kihívás az 1100 km es távolság illetve a konyhabútor mindennapi rendszeres, erőteljes használata. A családfő nagy hangsúlyt fektet az egészséges és minőségi étkezére így nap mint nap sajátmaga készít ebédet, vacsorát a család számára
Projekt Svájcban

Két színt párosítottunk melyek az M-UI modell fő meghatározó színei. A szürkés kávé szín mellé, egy markáns sötétszürke került, melyek melegséggel és lágysággal töltik el a helyiséget. A belső renderők nemes fából és furnérozással készültek. Saját gyártású termékeink. - A diófa rajzolatai tökéletesen illeszkednek a meleg színekhez.

Projekt Svájcban

A munkasziget részben körbe járható, de jól különválasztja a főzés és tálalás oldalt. 

Szemből bal oldal a tálalásnak tesz eleget, a jobb oldal főzésnek és sütésnek ad teret. A nagy sziget, mely a nappali területére néz, a család kedvencévé vált. A plafonról függesztett álmennyezet a bútor részét képezi és biztosítja a fényforrást.

Projekt Svájcban

A magas álló elemekben Miele konyhai eszközök foglaltak helyet. Sütő, mikró és a hűtő is. Magas elemek egyikében beépített belső fiókok /SPACE TOWER/ foglalnak helyet, furnérozott dió frontokkal, natúr olajozott felülettel. Ajtónyitás világítás szenzorral. 

A sziget kapcsolódása sarok elemekkel, antracit Kessebohmer, le mans kiforduló vasalattal. 

A középső torony ad helyet a kávézásnak, a konyhai fűszereknek és minden olyan kelléknek, amit egy könnyű mozdulattal eltüntethetünk, ha nem szeretnék a pulton látni. 

Projekt Svájcban

A BV KONYHÁK KFT. és csapatom, szeretjük a kihívásokat. Számunkra minden konyhabútor egy project, melybe a  munkánkat, energiáinkat szívvel tesszük bele lelkiismeretesen. 

Mindannyiunk számára fontos volt, hogy a legjobb szakmai tudásunk szerint, legprecízebben vigyük véghez ezt a nem kis projektet. 

Öt izgalmakkal és kalandokkal teli nap, ami életre szóló élményt nyújtott. 16 óra éjszakai út a Zürichhez közeli Usterba, majd három nap helyszíni szerelés, ahol fontos az összhang munka közben és mindennek klappolnia kell! 

Az előkészületeknek és jó szervezésnek köszönhetően, minden pontosan és zökkenőmentesen zajlott. 

Egy új BV KONYHA helyére került svájcban! ~ Az érzés leírhatatlan. 

Hálásan köszönöm megrendelőimnek a belénk vetett bizalmukat! Az arcuk azt gondolom, mindent elárul. 

Bernát Viktor